Hírek

2015.10
2015-ben újabb sikeres pályázatot tudhat maga mögött alapítványunk. Pályázatot nyújtottunk be az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-től igénybe vehető támogatások részletes feltételeiről szóló 21/2015. (IV.17.) MvM rendeletre, melynek köszönhetően egy
Ford Transit Tourneo Custom 9 személyes kisbuszt kaptunk.

 


 2015.06
2015 júniusában alapítványunk sikeresen lezárta  az Új Széchenyi Terv keretein belül a Társadalmi Megújulás Operatív Program részeként indított „Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével” című pályázati projektet. A projekt keretein belül 1 éven keresztül 4 fiatalkorú pályakezdőt foglalkoztatott a szervezet, teljes munkaidőben. További 3 fő, projektmenedzser, pénzügyi vezető és egy mentor vett részt a megvalósításban. A munkatapasztalaton kívül emelt szintű informatikai, idegen nyelvi és kommunikációs képzéseken szereztek további tapasztalatokat és bizonyítványokat valamint a mentorálási folyamat nagyban hozzájárult a későbbi munkavállaláshoz is.  A projekt eredményeképp mindegyik munkavállalónak sikerült elhelyezkednie. 

 


2014.02
Alapítványunk a 2013-as évben ismét sikeresen vett részt az Új Széchenyi Terv keretein belül a Társadalmi Megújulás Operatív Program részeként indított „Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével” című pályázati kiíráson. Ennek eredményeképp lehetőség nyílt 1 éven keresztül állandó alkalmazottakat foglalkoztatnia a szervezetnek. A hátrányos helyzetű csoportok munkavállalási lehetőségeinek növelése és a megfelelő munkatapasztalatok megszerzése a projekt elsődleges célja, mely elengedhetetlen feltétele a tartós munkavállalásnak. A projekt 2014. februárban kezdődött és várhatóan 2015. májusig tart.Archívum

Pályázó neve: Föld Jövője Alapítvány
Projekt címe: Modern sporttal a hagyományokért
Szerződés száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00451
Támogatás összege: 4 959 868 Ft
Támogatás mértéke: 90 %
Projekt tartalma: A projekt keretein belül kultúrát, hagyományokat, környezetvédelmet és sportot érintő komplex programsorozat került megszervezésre.
Megvalósult a helyi közösségek testi, lelki és szellemi egészégének megőrzése, fejlesztése illetve új szintre való emelése, a népzene, a néptánc, a népi motívumok és a modern sportok együttes alkalmazásának segítségével. A hagyományok és a környezettudatosság kapcsolatának bemutatása az ifjúság részére. A projekt fizikai befejezésének határideje: 2020.10.15.

2020

© 2010 WEBGO design