Környezeti hatásvizsgálat

Környezeti hatásvizsgálat A környezeti hatásvizsgálat egy előrejelzési módszer, amelynek célja, hogy valamilyen tervezett emberi tevékenység tényleges megvalósításának megkezdése előtt a várható környezeti hatásokat felmérje, meghatározza, értékelje, és ezek alapján befolyásoló tényezője legyen a megvalósítás engedélyezéséről való döntésnek. A környezeti hatásvizsgálat tehát egyszerre része mind a beruházás tervezési, mind engedélyezési eljárásainak. A környezeti hatásvizsgálati eljárás a tevékenységnek a környezeti elemekre, azok rendszereire, folyamataira, szerkezetére (különösen a tájra, településre, éghajlatra, ökológiai rendszerre) való hatásainak, valamint az érintett lakosság egészségi állapotában, életminőségében, területhasználata feltételeiben várható változásainak meghatározására, illetve ezek alapján a tevékenység engedélyezhetőségére terjed ki.
Pályázó neve: Föld Jövője Alapítvány
Projekt címe: Modern sporttal a hagyományokért
Szerződés száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00451
Támogatás összege: 4 959 868 Ft
Támogatás mértéke: 90 %
Projekt tartalma: A projekt keretein belül kultúrát, hagyományokat, környezetvédelmet és sportot érintő komplex programsorozat került megszervezésre.
Megvalósult a helyi közösségek testi, lelki és szellemi egészégének megőrzése, fejlesztése illetve új szintre való emelése, a népzene, a néptánc, a népi motívumok és a modern sportok együttes alkalmazásának segítségével. A hagyományok és a környezettudatosság kapcsolatának bemutatása az ifjúság részére. A projekt fizikai befejezésének határideje: 2020.10.15.

2020

© 2010 WEBGO design