KEOP-6.2.0/A-09-2009-0050

Alapítványunk első projektje 2010-ben zárult le valamint valósult meg Bonyhád és Aparhant településeken, melynek kereteink belül 170db házi komposztáló láda került kiosztásra a helyi lakosság részére. Munkatársaink előadások keretein belül mutatták be a projekt célját, kiemelve az úniós támogatást, illetve szemléltették a komposztálás előnyeit és ehhez kapcsolódó tevékenységeket. Az előadással egybekötve büfévacsora várta a vendégeket a bonyhádi művelődési központban,ahol a helyszínen regisztrálók is ingyenes komposztáló ládákhoz juthattak. A projekt sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az előadást követően a több száz újabb láda kihelyezésére történt regisztrációs igény. Az előadásokról, rendezvényekről képeket, videókat a Galéria menüpont alatt a projekt azonosítójára kattintva találhat.

Pályázó neve: Föld Jövője Alapítvány
Projekt címe: Modern sporttal a hagyományokért
Szerződés száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00451
Támogatás összege: 4 959 868 Ft
Támogatás mértéke: 90 %
Projekt tartalma: A projekt keretein belül kultúrát, hagyományokat, környezetvédelmet és sportot érintő komplex programsorozat került megszervezésre.
Megvalósult a helyi közösségek testi, lelki és szellemi egészégének megőrzése, fejlesztése illetve új szintre való emelése, a népzene, a néptánc, a népi motívumok és a modern sportok együttes alkalmazásának segítségével. A hagyományok és a környezettudatosság kapcsolatának bemutatása az ifjúság részére. A projekt fizikai befejezésének határideje: 2020.10.15.

2020

© 2010 WEBGO design